Коледа в гората (iOS, 3 долара)

Сигурно вече усещате празничния дух. Предстоят най-хубавите семейни празници за годината, а те сякаш са специално измислени за най-малките членове на нашите семейства. Идват дни на радост, забавления, подаръци и смях, а най-хубавото е, че телефонът ви може също да бъде включен в поддържането на празничната атмосфера. С негова помощ можете да изпращате коледни картички, да слушате коледни песни или приказки. А също и да следите точното местоположение на Добрия старец. В този и следващите броеве на BG VOICE предлагаме коледни приложения за вашия смартфон или таблет.

Коледа в гората (iOS, 3 долара)

 „Коледа в гората" е българско приложение с коледни приказки, весели истории в стихове, които разказват за премеждията на животните във вълшебния горски свят.

Според създателите на това приложение целта му е запознае децата с природата и взаимоотношенията между хората, като им помага да развиват социални умения. За деца над 3 години.

Коледа (безплатно)

Това е безплатно приложение, което на практика представлява три пъзела, които трябва да се наредят, за да изобразят коледна сцена. Когато това се случи, децата разбират част от историята на джуджето Дългоноско. Не очаквайте чудеса от това приложение обаче, размерът му е под 3 мегабайта.

Red Stamp (Android, iOS) (безплатно)

С помощта на Red Stamp можете да създавате коледни картички на смартфона си. Предлагат се достатъчно голямо количество шаблони и дори имате възможността да използвате собствени снимки да изписвате текст върху тях.

Лошото е, че немалко от хубавите шаблони се продават в рамките на приложението.

Готовата картичка може да се изпраща чрез имейл, да се споделя в социалните мрежи и да се запазва на устройството ви.