Кайли Дженър не се примири с отнетия й рекорд за най-много харесвания в Инстаграм и призова последователите си да й помогнат отново да стане първа. Това след като анонимна снимка на обикновено яйце от кокошка на бял фон постави рекорд в Инстаграм с 25 милиона харесвания. Фотосът пожъна неочакван успех само за 10 дни, като подобри предишното постижение в тази социална мрежа, поставено с новороденото бебе на Кайли Дженър, набрало 18 милиона одобрения. Авторът на поста се оказа анонимен, като той специално създаде акаунта за яйцето световен рекордьор. В придружаващия снимка текст потребителят призова на 4 януари хората да му помогнат за поставяне на световен рекорд по лайкове в Инстаграм.

 
View this post on Instagram
 

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this ? #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

A post shared by EGG GANG ? (@world_record_egg) on

Отначало харесванията се точели мъчително. Но след като яйцето се появи в много медии, лайковете скочиха драстично, докато достигнат рекордните 25 милиона. Авторът на снимката не издаде своята самоличност. Той се представи като кокошката Хенриета от Великобритания, а яйцето си кръсти Юджийн. Кайли Дженър не се стресна и разпространи видео как чупи подобно яйце на нагорещен асвалт.
 
View this post on Instagram
 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on