Официално вече има българка в порно индустрията, а тя е кандидат-кметицата на Момин проход Диана Габровска.
Сега, някои от по-възрастните ще се сетят за онова подобие на порно, наречено "Секс партия бридж" от далечното минало, но то си беше супер криндж, пише каналът Vbox7, цитиран от novini.bg.

В наши дни със сигурност има и други българки, които се снимат в порното, но те никога не са се заявили в национален ефир.

Ето обаче 5 родни мацки, които биха били чудесни, ако се пробват в тази индустрия:

Мартина Юрукова

Мартинчето и без това е OnlyFans звезда и си докарва добри доходи от платформата. В Instagram обича да показва почти всичко от тялото си, а в порното ще бъде доста търсена, ако се пусне.

Пандора

Биби Мелек Пандора има опит пред камера, участва в тазгодишния конкурс "Мис силикон", но изглежда, че би се справила с една роля в порното. Е, ако пожелае.

Моника Валериева

Моника е класна мацка, но пък в розовата индустрия би паснала идеално, ако съдим от мераците на нейните последователи. Е, на част от мъжете, които винаги искат да я виждат в оскъдно облекло. Меди няма да е доволен, но пък в името на всеобщото благо и световен мир, е редно Моника да бъде част от тази класация.

Симона

Греховна, невинна и определено би паснала сред новото поколение порно звезди. Певицата Симона е сериозна мацка и никога не би участвала в подобен филм, но пък някои нейни снимки провокират точно такива мисли.

 Деяна Йорданова

Мис Сандански умее някои неща, а показването на гърди е сред основните ѝ умения. Поне в социалните мрежи тя представя предимно тази част от себе си, а за 18+ индустрията това е от значение.