сн. „Галерия“

Единият от двамата дупнишки така наречени братя - Пламен Галев, е бил на тайно посещение при съпругата си в Лондон. Дупнишкият мафиот, когото властите в България не могат да открият от години, е бил в английската столица през септември. Той е прекарал цял един уикенд при жена си Емилия Градевска и двете им деца, които живеят там от дълго време. Снимката от тази уж тайна визита се появи във в. „Галерия". Предполага се, че самият Брат Галев е организирал разпращането й, за да дразни властите, да напомни за себе си, а и да удостовери колко е неуловим и за българската полиция, и за Европол, и за Интерпол, щом под носа им прави каквото си иска. Малко преди да пратят снимката, пак анонимни източници пуснаха по медиите и информацията, че дъщеря му Светлана подлудява лондонските ченгета с шофиране с превишена скорост, дори сядала зад волана на градус.

Сега за пръв път в публичното пространство изтичат и снимки на съпругата Емилия, която е известна с това, че предпочита да страни от светлините на прожекторите. Точно заради това фотографиите й, които бяха публикувани първо във в. „Галерия", предизвикаха такъв фурор. Нейни близки разкриват, че тя нямала абсолютно нищо общо с образа на типична мутренска съпруга и обиколките по магазини, козметични салони, кафенета, безогледното харчене на пари изобщо не я блазнели.

Дупнишкият бизнесмен продължава да е все така привързан към жена си и отказва да се разведе, въпреки че двамата живеят разделени от много време. Той обаче оценявал качествата й и при всеки удобен случай навестявал нея и децата им - дъщеря на 23 години и син на 15 г. И се грижел абсолютно нищо да не им липсва. От любовницата си Юлияна, с която има връзка от над десет години, има дете. Говори се, че Галев си я харесал още когато момичето учело в местното училище „Неофит Рилски" в Дупница и била едва на 15 години.