ОВЕН

Денят е предназначен за преосмисляне на натрупания опит и на някои събития от миналото. Обърнете внимание на околните. Възможно е поради постоянния ви стремеж към пари и слава да пропускате именно онова, което ви е нужно. Добре е сега да планирате някои дейности занапред. Вероятно е да заемете ново място в обществото или да намерите нова работа. Пригответе се за изясняване на отношенията с някого. В крайна сметка, не трябва да се притеснявате, целта оправдава средствата.

ТЕЛЕЦ

Увеличава се енергийният ви потенциал и ставате по-жизнено способни и самоуверени. Но силни емоции и прекалено силно странично влияние могат да ви подведат в погрешна посока. За да избегнете грешки, препоръчва ви се да бъдете разсъдливи и далновидни. Лесно намирате общи точки за общуване с хората около вас и успешно си обменяте идеи. Денят е подходящ за обществена дейност. Внимание ще изискат финансовите ви планове, свързани с разходи за покупки за дома.

БЛИЗНАЦИ

Обстоятелствата за деня определено може да се приемат като положителни, а за да се възползвате от тях, следва точно да прецените в каква сфера е добре да насочите усилията си. Огромна е вероятността да действате по примамливи цели, които в крайна сметка ще се окажат химери. Доверявайте се повече на собствената си преценка и по-малко на нечия друга, особено що се отнася до делата ви. Достигате до степен, когато ще трябва да покажете личното си отношение по важен проблем.

РАК

Започнати днес задачи ще ви носят дивиденти и за в бъдеще. Романтична среща или флирт ще ви направи по-нежни и чувствителни. В търсене на оптималните възможности за печалба, ще задълбочите сътрудничеството си с партньори и хора от бизнеса. Благоприятен ден за делова реализация, за сътрудничество в сферите на бизнеса и за осъществяване на нова партньорска взаимност. В контактите от делови тип бъдете по-критични, защото има опасност да попаднете на ловки измамници.

ЛЪВ

Не позволявайте днес нещо да развали доброто ви настроение. В много моменти ще се чувствате като посредник на ваши близки с различни нагласи, но ще се справяте доста успешно. Настроението ви е заразително и действа благотворно на околните. Един или няколко души от най-близкото ви обкръжение ще се опитат да ви разубеждават за решение, което съвсем скоро сте взели или което в момента обмисляте. Не отстъпвайте от позицията си, дори ако събеседниците се ползват с доверието ви.

ДЕВА

От вас зависи да дадете положителна посока на промените в живота си. В опитите да действате на широк фронт и навсякъде, демонстрирате липса на организация или недостатъчно точна преценка за разпределянето на времето си. Побързайте да отстраните този недостатък. Част от вашите мотиви за тях са неясни. Денят е доста благодатен, но не е изключено да се разминете с шанса си. Решение, отнасящо се до бъдещите ви проекти, ще ви направи по-резервирани към околните.

ВЕЗНИ

Не променяйте отношението си към хората, от които сте видели досега само добро. Трудностите ще ви поизнервят, но имате сили в себе си да продължите напред. Хранете се пълноценно, за да ви стигне енергията за всичко, което предвиждате. Разговорите с родителите ви или по-възрастни братя, сестри сериозно ще ви ядосат. Не споделяйте с тях затрудненията си, ако не искате да ви засипят с неприложими съвети. Печелившата тактика е да ги накарате да ви разкажат за собствения си опит, а заключенията да направите самостоятелно.

СКОРПИОН

Този ден ще остави у вас много противоречиви чувства, най-вече по отношение на професионалните ви изяви. Чувате големи обещания, на които се колебаете дали да вярвате, и същевременно дребни неща, които не сте смятали за особено благонадеждни, се развиват отлично. Не е изключено днес просто да сте наблюдатели на събитията около вас, но това едва ли ви притеснява. Наблюдавайте поведението на околните. Със сигурност ще забележите, че някой упорито страни от вас.

СТРЕЛЕЦ

Днес ви липсва енергичност и инициативност. Помислете какви са причините и ако установите, че в дъното на всичко е собственото ви поведение, намерете начин да оправите нещата. Не оставайте безразлични към съветите на ваши близки - те няма да ви подведат. Удобен, благоприятен и успешен ден за осъществяване на делови преговори, за практическа реализация в бизнеса и за постигане на материални и финансови стремежи. Освен че късметът ви днес е изразителен, бележи началото на нов благодатен период за деловия ви напредък.

КОЗИРОГ

С изненадваща новина може да започне денят ви. Днес ви очаква сериозна работа, ако искате да постигнете онова, което сте си наумили. Отнасяйте се положително към критиката на хората около вас и се старайте да коригирате онова, което е във възможностите ви. Не оставяйте на случайността да изпълнява ваши задачи, погрижете се за всичко, което считате за важно. Вечерта ще имате нужда от почивка. Днес не е изключено да получите отговор, макар и твърде закъснял, за промяна на работата ви.

ВОДОЛЕЙ

Преценете критично дали си заслужава точно в този момент да правите каквито и да било трансформации и дали на близките ви може да се вярва за правилно решение. Днес ще останете очаровани от начина, по който се движат делата ви. Този ден ще е доста неуспешен за тези от вас, които възнамеряват да реализират делова цел или да осъществят полезни контакти. Ще е добре, ако се заемете с освобождаване от проблеми или със стабилизирането на обществените си позиции.

РИБИ

За втори път получавате шанс да се представите откъм най-добрата си страна и да бъдете забелязани. Вашите усилия сега дават резултат. Моментът е подходящ и за мащабни начинания, които изискват влагане на много енергия и предприемчивост - както лични, така и на хора от семейството ви. Ще имате потребност от повече пространство и свобода на действие. За месец напред ще ви ангажират с домашни дела, с грижи около близки хора, както и с решаването на много битови проблеми.