ОВЕН

Ако у вас се появят съмнения относно правилността на действията ви, не се притеснявайте. Това е част от развитието ви, важно е да не се отказвате и да продължите. Ще получите енергия и ще се заредите с доза оптимизъм от срещите си с хора, които обичате и сред които се чувствате приятно. Илюзии и нереални оценки на обстановката могат да доведат до непредвидени разходи. Опитайте се да намерите спокойствие в дълга разходка. Общуването с природата ви зарежда с нови положителни сили.

ТЕЛЕЦ

Много от времето си ще посветите на творчески занимания. Не си губете енергията, за да убеждавате някого в правотата на идеите си, ще бъде излишно. Разбирателството помежду ви не е невъзможно. Към проблемите на партньора си покажете съпричастност, част от тях са и ваши. Възможно е да покровителствате някой близък или сами да се възползвате от нечия поддръжка и внимание. Отношенията ви с околните са непредсказуеми. Отделете внимание на хората около вас и техните проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Ще ви се наложи решаването на въпроси от личен или битов характер, които да изтикат приятните занимания на втори план. Благоприятен ден за важни покупки и обновяване на обстановката. Възможно е да се наложи напълно да се потопите в различни ангажименти. Но това ви подтиква към възход. Заради големите усилия, които полагате за преодоляване на пречките по пътя към целта, успехите ви са възможни. Чувствителността ви се изостря. Радвате се на успехите на близки хора.

РАК

Възможно е да не признаете съществуващо превъзходство и да се противопоставите на околния свят. Благоприятни са контактите ви с противоположния пол. Повечето от вас вероятно ще имат нова среща или романтично познанство с човек, който отдавна тревожи мислите ви. Следва да укрепите собствената си позиция в обществото. Проявете настойчивост и инициатива. Залогът за успех при вас се състои в умението ви да предразполагате събеседника към откровеност.

ЛЪВ

Това, което спечелите, се дължи на собствения ви ентусиазъм и упорство. Към всичко подхождате творчески с лична заинтересованост. Не е изключено да сте склонни към егоцентризъм. Прекарайте времето си насаме със своите мисли. Поставете в ред мислите си. Опитайте се да противостоите на съблазните. Въздържайте се от изказвания и оценки и на глас. Възможно е да не може да направите реална оценка на ставащото около вас, което да доведе до незаслужена обида на някой от околните.

ДЕВА

Вероятно е да се наложи спешното решаване на проблем, възникнал поради неизпълнени от вас обещания. Възможно е някаква новина допълнително да напрегне атмосферата. Събитията се развиват не така, както сте си представяли. Силни емоции, породени от странично въздействие, могат да ви овладеят напълно. Вие можете да преодолеете всичко, ако субективната ви оценка не засенчи действителността. Бъдете внимателни. Денят е благоприятен за завършване на започнати по-рано неща.

ВЕЗНИ

Ще се чувствате енергични и жизнерадостни. Но това състояние на духа няма да продължи дълго. Възможно е да се разочаровате от сериозни пропуски и грешки. На вас ви е трудно да оценявате правилно хората около вас и да извършвате верните постъпки. Очакват ви дребни разправии и недоразумения. Денят е предназначен за трансформации и промени. Звездите ви поощряват да поговорите за съвместен проект с хора, от които вие дълго време сте се възхищавали. Доверете се на интуицията си.

СКОРПИОН

Благоприятно от финансова гледна точка могат да се отразят съвместни дейности с приятели или съмишленици. С каквото и да се занимавате и каквато и роля да имате в тези делови взаимоотношения, не забравяйте за равноправните отношения и не се стремете към лидерство. Ако не внимавате, възможни са и професионални проблеми. Добре е да си направите продължителна разходка сред природата, която да ви даде възможност да осмислите ставащото около вас и да ви зареди с нова положителна енергия.

СТРЕЛЕЦ

Вашата активност има нужда от практически резултати, иначе са вероятни търкания, свързани с неизпълнени задължения или стари борчове. Неправилните оценки заплашват дейността ви. Разчитайте на помощта на приятели и близки хора. Възможно е някои събития да не се развиват, както ви се иска, и за съжаление трудно може да повлияете на хода им. Грешки или невярна информация може да ви накарат да извършите непредвидени разходи. Не е изключено вашето финансово положение да ви притесни.

КОЗИРОГ

Много е вероятно към вас да се обърнат с ново предложение. Не трябва да приемате веднага, защото резултатите от него са доста противоречиви. Ако ви се налага да пътувате, по-добре е да го отложите. Във вас се появява интерес да се потопите в света на неизвестното и тайното. Може да се заинтересувате от окултни науки, но едва ли ще се задълбочите поради липса на достатъчно време. Вкъщи е възможно да имате изясняване на отношения. Някой от близките ви се нуждае от вниманието ви.

ВОДОЛЕЙ

Трябва да се стремите към спокойствие и да не нагнетявате излишно атмосферата около себе си. Търсете компромиса във всичко. Пазете се от илюзиите си. Построените от вас въздушни замъци нямат нищо общо с реалността. Вие много оптимистично оценявате ситуацията. Всъщност нещата не са подредени точно така. В крайна сметка от вас се изисква внимание, предвидливост и издигане над дребните проблеми. Само така може да изберете правилната стратегия и тактика за постигане на целите си.

РИБИ

Подходящ ден да превъплътите мечтите си в реалност. Смело вървете към заветната цел. Ако не можете напълно да я постигнете, то в крайна сметка значително се приближавате. Някои може да поискат да променят своя път. Научавате информация, която променя жизнените ви ориентири. Времето подпомага корекциите на съдбата. Вероятно ще ви трябва съвет на приятели. Поглед отстрани ви помага да се ориентирате в ситуацията. В семеен план всевъзможните разногласия може да туширате с дипломация.