ОВЕН

С добрата си професионална подготовка ще постигнете напредък и ще повишите претенциите си както по отношение на възнаграждението, така и към по-високите етажи в йерархията. Денят е подходящ и за подобряване организацията на работа и бизнеса. Разумно ще прилагате опита и информираността си и ще вървите напред в развитието си. Авторитетът ви сред средите, в които общувате, нараства и това ви прави търсени и предпочитани. Отделете повече внимание на здравето си, потърсете компетентно мнение и точния специалист относно притесненията си.

ТЕЛЕЦ

Проблемите от битов характер са преодолими и с нищо няма да застрашават доброто ви настроение. Предстояща финансова реализация ще ви извади от материално затруднение. Някои от вас ще тръгнат на кратка почивка. С помощта на приятел ще осъществите своя идея, от което ще останете доволни. Няма да ви липсват желания за повече развлечения и любов. Свободомислието ви няма да позволи на никой и нищо да ви отклони от целите ви. Силно мотивирани сте да постигнете мечтата си каквото и да ви коства това. Не се ограничавайте да мислите само в една посока, използвайте даденостите си и работете в полза на онова, което ви привлича.

БЛИЗНАЦИ

Запазете широтата на мирогледа си и не спирайте да се развивате, това е най-важното за вас. Постиженията ви в една или друга сфера ви провокират, а признанията, които ще получите, ще ви въздействат стимулиращо и ще поласкаят самочувствието ви да сте актуални и в крак с времето. Без колебание ще отстраните причините, които биха ви поставили в нечия зависимост, и ще покажете на когото трябва, че с вас шега не бива. Но за да не хабите напразно енергията си, е добре да приемете, че има обстоятелства, които не може да промените. Умеете да предугаждате събитията и да предлагате творчески и нестандартни решения на проблеми, които са трудни за много други.

РАК

С желание сте да изпълните докрай намеренията си, без да се притеснявате за физическото си и психическо здраве. Мобилизирани сте да се изявите в много посоки, отчитайки предишни грешки и необмислени действия. Организационните ви умения ще си проличат и за късо време ще отхвърлите много работа, но не изпадайте в крайности все пак. Толерантност в общуването и съпричастност към проблемите на околните са част от качествата, с които ще си осигурите подкрепата на партньори и приятели. Към онези, които не оценяват помощта ви, ще бъдете по-резки и без да се двоумите, ще им покажете мнението си за тях.

ЛЪВ

Възможни разочарования и други натоварващи ви емоции. В обществените отношения не афиширайте позициите си, а работете в полза както на собствените си интереси, така и за другите. Бъдете сигурни, че трудът ви ще бъде оценен. Ще се вълнувате от новостите в интимния ви живот, разделите също са възможни, но такъв е изборът ви. Важното е, че ще се радвате на взаимно уважение и любов с онези, които остават до вас. Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела, ще ви възнаградят. Чувствително ще се повишат доходите ви, като наред с това ще повишите претенциите си в управлението. 

ДЕВА

Денят е благоприятен за промяна в организацията на бизнеса, съобразявайки се с реалностите на пазара. Прилагайки опита и информираността си, ще се развивате ускорено, печелейки доверие и пари. Авторитетът ви ще расте, което ще ви превърне в търсени и желани партньори. Проблемите ви са преодолими и с нищо не застрашават нормалния ритъм на работа и живот. Финансова реализация или с помощта на изгоден, банков кредит ще решите материално затруднение. Много от вас ще пътуват по работа или на кратка почивка, но ще запазите отговорното си поведение.

ВЕЗНИ

Започвате деня в отлично настроение, с желание за повече и добри перспективи. Такива няма да ви липсват, нещо повече. Работните ви проекти ще ви погълнат още сега и с ново дръзновение ще им се отдадете. Умеете да увличате с добрата си аргументация и с това ще печелите съмишленици. Единственото, от което се нуждаете във времето, е постоянство и воля. Навременното решаване на материален проблем. Наложете си да не мислите за ангажименти, изведете семейството сред природата и ще останете доволни от прекараното с близките си хора време.

СКОРПИОН

Нови предложения ще ви потопят в стихията ви да вземате решения и да ръководите. Любовно увлечение ще ви накара да потърсите най-преките пътища към сърцето на любимия човек. Няма да се поколебаете, ако трябва да рискувате. Мислите ви често ще ви събират с хора, далече от вас, но не спиращи да ви вълнуват. Животът ще ви предложи много изненади. Някои от тях ще ви отблъснат, но само на пръв поглед. Може би те идват, за да ви приучат на качества, които сте пропуснали да усъвършенствате досега. Постигнатото дотук очевидно не е достатъчно, за да продължите успешно напред.

СТРЕЛЕЦ

Взаимоотношенията ви с колеги, началници и не на последно място семейството, се нуждаят от обновление. Поставяйте си задачи, с които да покажете на другите доброто си отношение към тях, и това ще ви донесе привилегии. Видимо се нуждаете и от глътка отдих. Вашите трудови навици са изтощили докрай нервите ви и на моменти губите контрол над емоциите си. Починете си и търсете развлечения, с които да се освободите от напрежението. Възможно е у вас да се появи усещане, че ви липсва тонус или достатъчно енергия. Не се притеснявайте и не се ядосвайте, че не сте активни колкото ви се иска – просто денят е такъв.

КОЗИРОГ

Пестете енергията си за по-важните неща, работете по-малко и не се товарете със задачи и отговорности, които ви идват в повече. В работата също ще бъде във ваша полза, ако не пришпорвате събитията и проявявате по-голямо търпение. Дори нещата да не се случват както вие искате или просто стават по-бавно, не оказвайте давление върху околните – натискът няма да води до нищо добро. Колкото по-агресивни сте и колкото повече напирате, толкова по-голяма съпротива ще срещате. Използвайте деня, за да се подготвите за новите начинания.

ВОДОЛЕЙ

Що се отнася до текущите служебни задачи, включително финансовите ангажименти, денят е благоприятен, така че се концентрирайте върху настоящето и не отлагайте да реализирате тези дела. Ще е потребно да наблюдавате събитията, както и собствените си преживявания – така ще ви бъде подсказано на какво не сте обръщали внимание досега и съответно – какво трябва да довършите. Не е изключено и изненадващо да се стигне до успешен завършек при задача, с чието изпълнение сте се заели от известно време. Много е вероятно събития да имат отношение към миналото и да ви напомнят, че пред вас стоят стари дела за уреждане.

РИБИ по-добре не предприемайте нови начинания – направите ли го, едва ли ще стигнете кой знае колко далеч. Денят обаче е много подходящ да се освободите от излишното, включително да направите пролетно почистване, да си дадете почивка, дори да се усамотите, ако изпитвате потребност от това. Що се отнася до работата и всекидневните ангажименти обаче, денят ще се окаже доста динамичен – ще се наложи да вършите много и различни неща едновременно. Трудно ще се примирявате с присъствието на хора, които според вас имат грешни или остарели виждания за работата, за взаимоотношенията или за живота като цяло.