ОВЕН

Романтичните преживявания зависят от желанието ви да съчетаете фантазия с инициатива. Изразявайте чувствата си откровено и с прости думи. Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте рационални, не е възможно винаги да контролирате емоциите. Нормално е понякога да си изпуснете нервите. Свикнете с мисълта, че чувствата не пречат на професионалния ви напредък. Денят няма да благоприятства пътувания, дори те да са по семейни причини, затова ги отложете.  

ТЕЛЕЦ

През деня може да получите неприятна новина, свързана с роднина, който живее на някакво разстояние от вас. Ще имате причина да се тревожите за деца или млади хора, които не са около вас. Различни събития в техния живот ще са повод за важни или откровени разговори с тях. Денят може да ви изненада и с различни новини, свързани със здравето на хора, които познавате. Самите вие може да преживеете някакво неразположение или да възникне причина за консултация с лекар.  

БЛИЗНАЦИ

Желанието на някой да дойде в дома ви ще ви създаде притеснение или неудобство да отхвърлите такава възможност. Ще получите различни новини или предложения, чието развитие предстои в близко бъдеще и което ще ви открие нови хоризонти и нови възможности за прогрес и успех. Ще следите с интерес събития в живота на жена. Въпреки световната криза със здравето на милиони хора, любовта ще бъде най-вероятната причина за важните събития в живота на тази жена.  

РАК

Пред вас е ден, в който трябва да имате повече доверие на събитията, които ви се дават да преживеете. Не бързайте да давате оценка на ситуациите в живота ви или на хора, с които ви предстои да имате контакт. Денят ще бъде успешен за търпеливите и за тези, които умеят да вникват в детайлите. Успеете ли да постигнете подобна нагласа вътре в себе си, това може да бъде начало на важни промени в живота ви към по-добро.  

ЛЪВ

През деня ще очаквате новини или развитието на различни събития в живота на деца или млади хора, които са част от семейството на ваши приятели, колеги или съседи. Денят вещае важно събитие, свързано с жена от кръга ви роднини. Конфликтите в повечето случаи ще бъдат за незначителни неща, но последствията от тях ще са доста неприятни и продължителни. Младите представители на този знак ще разговарят с интимния си партньор относно планове, свързани с бъдещо майчинство.  

ДЕВА

Днешният ден ще бъде деликатен за младите жени и за техните домашни дела, тъй като това, което искате за себе си, невинаги ще импонира с желанието на останалите членове на вашето семейство. Научете се да уважавате хората с опит, което не означава, че нямате право на мнение. Денят вещае важни събития в любовта с партньора. Отношенията ви са мъже ще се влияят от ежедневните събития, но един конфликт с мъж може да ви нарани емоционално и да не забравите тази болка дълго време.  

ВЕЗНИ

През днешния ден ще имате възможност да разчистите по-голяма част от притесненията си, независимо с какво са свързани. Денят вещае нови възможности в личен или професионален план, които вие ще успеете да реализирате. Ще имате възможност да стабилизирате здравето си, в случай че имате подобен проблем. Възможно е да се тревожите или да правите някакви планове с хора, които живеят на разстояние от вас и с които е вероятно да изградите нови бизнес отношения.  

СКОРПИОН

Младите жени ще имат възможност много по-ясно да видят истинските качества на своя партньор и да преценят бъдещето на тази връзка. Някои ваши минали действия също могат да бъдат причина за важни успехи, на които ще се насладите още през днешния ден. Изключително динамичен период ви предстои. Период на промени, които трябва да реализирате самостоятелно. Първо обаче трябва да насочите поглед към самите себе си. Погрижете се за здравето си, намерете време за почивка.  

СТРЕЛЕЦ

Време е да промените онези качества, които ви пречат, връщат ви назад и предизвикват недоволство у самите вас. И е време, и ще имате възможност. Достатъчно е да вярвате, че ще успеете, да мислите бързо и да се възползвате от обстоятелствата. Не разпилявайте силите си в няколко направления едновременно, анализирайте фактите и мислете за последствията от кардиналните си решения. Обърнете внимание на по-възрастен ваш роднина.  

КОЗИРОГ

Едва ли някой би могъл да устои на природния ви чар и обаяние, така че личните и любовни отношения ще са извор на радост и вълнуващи мигове. Умението ви да импровизирате ще се окаже универсалният ключ за всички затворени сърца. Умението ви да пръскате около себе си искри от оптимизъм ще ви осигури популярност, горещи страсти и стабилни позиции, с които не бива да злоупотребявате. Подредете документите си, четете внимателно това, което подписвате.  

ВОДОЛЕЙ

Преодолейте качествата, които ви пречат. Колкото и да сте услужливи, не е възможно да се спасите от използвачи. Вие сте обикновени хора, със силни и слаби страни. Нормално е да попадате и на измамници. Свикнете с мисълта, че трябва да внимавате на кого какво обещавате. През днешния ден почти цялото ви семейство ще се ангажира с различни финансови дела, плащания, документи, планиране на бъдещи разходи и други.  

РИБИ

Нещата днес ще се развиват сравнително спокойно, без притеснение или излишно напрежение. Такова може да възникне за тези от вас, които са ангажирани с ипотека или с плащане на наем, но и тези неща ще намерят своето естествено развитие. През деня ще ви зарадва новина, решение или събитие, свързано с дете или млад човек, който живее на някакво разстояние от вас или в друг дом. Ще получите новина, свързана с раждането на дете, което също ще бъде повод за специална радост.