Семейство с погребална агенция от Пенроуз, Колорадо се сдоби с множество обвинения, след като в къщата им бяха намерени 190 тела на покойници, за които те взели пари, за да погребат или кремират, но вместо това ги натрупали в дома си. Джон и Кари Холфорд дори облепили прозорците на имота си, за да не се вижда какво има вътре. Зловонията обаче станали нетърпими и съседите им подали сигнал в полицията.

Незабавно било започнато разследване, което установило, че гробарите извършили и крупна измама с помощи по време на пандемията от COVID-19. Те получили 880 000 долара, за да подпомогнат бизнеса си, но вместо това, те ги похарчили за скъпи екскурзии, бижута и коли. Платили обучението на детето си с помощите, а Кари си направила и редица козметични процедури.

Телата пък продължавали да се трупат в къщата им. За услугите си пък получили над 130 000 долара, като твърдели пред близките на покойниците, че дори извършват „зелени“ погребения, които били дори и по-скъпи. По думите на семейство Холфорд, зелените погребения представлявали полагането на покойника в биоразградим ковчег. 

Съдът остави Джон Холфорд в ареста до започването на процеса, Кари пък беше освободена с проследяващо устройство и под домашен арест. Двамата може да получат до 20 години затвор. 

В същото време Агенцията за опазване на околната среда на САЩ издаде заповед за разрушаване на къщата им, в която се е намирала импровизираната морга. Според оценката на EPA разрушаването на сградата е необходимо, за да могат да се отстранят всички остатъчни медицински и биологични матерали, останали след струпаните тела.