За съжаление ГЕРБ отново само са спасителите. Има нужда от лидери. ГЕРБ няма как да е без Бойко Борисов. Това каза лидерът на ГЕРБ пред BG VOICE.

„Как се справи СДС без Иван Костов, НДСВ без царя, БСП без Георги Първанов?“, запита Борисов.

Хората имат нужда от лидери. Но затова в парламента пише "Съединението прави силата".

Да се съберем две партии, три партии. Да решим проблемите. Но аз не знам сега с кой да се срещна. Те много вождове - Лена, Атанасов, Кирил, Асен. Не знам с кой да се срещна. Но, за да се справим, трябва да сме съединени, както пише на сградата на Парламента. Това каза пред BG VOICE лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 
 

На въпрос защо българите очакваме все някой да ни спасява, той отговори, че ГЕРБ отново трябва да влезне в тази роля. Той дори направил забележка на „стотици хиляди“ негови симпатизанти в Бургас, които били написали, че „Бойко ще ни спаси“. Той им казал, че само „заедно можем да се спасим“.

Борисов изригна и срещу комунистите, които „убили дядо му“. На всичко отгоре, кръстили лагера в Ловеч „Слънчев бряг“.

„Дядовците на тези, които днес ни упарвляват са били там. Те са убили и моя дядо. За това съм яростен“,

каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов беше емоционален и на въпрос дали ще е депутат и дали ще се възползва от имунитета си.

„Заради тъпанарите, които казват, че искам имунитет, аз няма да съм депутат. Да могат „пиянищата“ да ме арестуват. Пияниците, с розовите кристали, с парапетите, с къщите за гости“, каза Борисов, намеквайки за появилите се информации, че Кирил Петков и приближените му са поръчвали пици с наркотици, както и разпространената от жълти сайтове информация, че той е имал връзка с Лена Бориславова. На разпространени кадри се виждаше как той протяга ръка към нея на стълбище, за което се смяташе, че води към „любовната им квартира“.

„Омръзна ми да ме питат защо няма да съм депутат. Бил съм кмет на София, главен секретар на МВР, три пъти министър-председател.

И сега трябва да се обяснявам пак защо не съм депутат. Заради такива тъпанари, които казват, че искам имунитет, аз няма да съм депутат.

Аз нарочно не станах, само да нямам имунитет. За да може всички тези пияници и хора в стаи за гости, за да могат пак да ме арестуват“, поясни Борисов.