Най-успешният български културист Добромир Делев е напълно готов за голямата сцена. Той пристигна в Лас Вегас със своя екип. Треньорът на българина Чад Никълс, който е бил наставник и на легендарния Рони Колман, изрази огромно задоволство от формата на Добри Делев преди "Мистър Олимпия 2016". 

В петък Добри излиза пред съдиите, а в събота е позирането през публика. Това е второто участие на българина на "Мистър Олимпия"

Делев сподели тази снимка във  Facebook часове преди състезанието

Димитровградският бодибилдър спечели състезанието на IFBB Europe Charlotte, в което участваха 19 културисти. Този успех го изпрати на най-престижното състезание. Той е единственият българин, който стига до най-високото ниво в този спорт.

32-годишният Добри Делев е от Димитровград, а професионално се занимава с фитнес и бодибилдинг от 12 години. Денят му преминава без време за почивка и със стриктен режим, който Добри желае да остане тайна. Интересен факт е, че въпреки многобройните си победи в чужбина и сега второ участие на най-престижния конкурс за бодибилдинг в света, Добри никога не е печелил голямо състезание в България.