Денис Ричардс говори в подкаста Just B за връзката си с бившия си съпруг, актьора Чарли Шийн, и как се е чувствала спрямо неговата алкохолна зависимост.

Актрисата твърди, че когато го е срещнала е била доста наивна, но тогава той бил друг човек. Когато се срещнали, той каза, че „е бил трезвен от четири години“ и тя никога не е мислила, че той може да „рецидивира“.

„Не познавах човека, за когото всички ми разказваха. Познавах само този, когото срещнах. И това беше човек, който беше трезвен от четири години. Не го съдих за миналото му. Човекът, когото срещнах, беше много различен от човека, който тръгна надолу."

Докато някои похвалиха Ричардс, че е накарала „лошото момче“ да се поправи, актрисата призна, че „нямаше да излезе с него, ако го бях срещнала, докато той страдаше от пристрастяване“:

"Той беше трезвен и съвсем различен човек. С него се запознах."

Чарли Шийн и Денис Ричардс се ожениха през 2002 г., но се разделиха през 2005 г., когато Ричардс беше бременна в шестия месец. Разводът им беше шумен и на фона на скандалите Шийн отново започна да употребява наркотици и алкохол.

Още преди да срещне Денис, актьорът страдаше от алкохолна и наркотична зависимост. От 1990 г. той редовно се подлагаше на рехабилитация. А по-рано Чарли Шийн разкри, че има ХИВ. Наскоро мрежата обсъждаше кариерата на Денис Ричардс и дъщерята на Чарли и Денис. Сами прави пари на еротичната платформата OnlyFans. Тя е активно подкрепяна от майка си, която също отвори собствен акаунт в платформата.