Български масажист е арестуван на летище Гетуик и обвинен, че е изнасилвал свои клиентки в домовете им. Освен това ги заснемал голи без тяхно съгласие.

45-годишният Юлиян Димов, който дори е и женен, се опитал да избяга от британската столица с еднопосочен билет още през миналата година, но бил заловен от полицията. Сега той очаква да бъде изправен пред съда, където да чуе наказанието си. Магистратите вече са го признали за виновен.

До разкриването му се стигнало, след като една от жертвите се престрашила да подаде сигнал, Тя обняснила, че през ноември 2022 г. повикала Димов, който се представял за професионален физиотерапевт в дома си. Младата жена разказала за всички гаври на които била подложена. С огромна изненада научила в полицията, че не е единствената жертва на Димов.

При ареста на Юлиян били намерени над 30 снимки на различни жени, направени без тяхното съгласие. Всичко това се случвало при домашните посещения на Димов, който бил откриван от жертвите си на неговия уебсайт.

Според обвинението за сексуално насилие, което му е повдигнато, жертвите му са 10. Шест са обвиненията за воайорство и две за опит за воайорство.

Дететив Абигейл Бътлър, която е водещият следовател по случая каза: „Смятаме, че жертвите са много повече. Нека всяка жена, която му се е доверила и срещу нея е било извършено престъпление от Димов, да се свърже с нас“.