Българката Даниела е жестоко малтретирана в италиански дом, където работила като домашна помощница. Чрез скрита камера милиони италиански зрители на тв предаването ,,Глутница кучета" на италианската телевизия ,,Медиасат 1", собственост на Силвио Берлускони, стават свидетели на насилието и униженията на нашенката.

Даниела е като много други домашни прислужници или гледачки на възрастни хора. Бита до посиняване, наричана „мръсна свиня, аз ти давам заплата, а ти не чистиш и не готвиш както трябва". Това са само част от обидите, които е понасяла всекидневно от италианската си господарка. Вероятно работодателката е заможна жена, по професия психолог, пише изданието за българите в чужбина "Български новини".

Даниела е принуждавана да чисти изпражненията на 18-те кучета, които италианката държала затворени в клетки. „Те са 100 пъти по-важни от теб", крещяла господарката срещу българското момиче.

След излъчване на скандалния репортаж телефоните и социалните връзки за контакт с предаването прегрели от възмутени зрители, вследствие на което 2 часа по-късно репортажът е свален от сайта на телевизията.

Темата се обсъжда и в туитър. Сайтът на телевизията е наводнен с негативни коментари, а от тази сутрин е офлайн. „Видеото са го махнали! Беше качено само за няколко часа! Но който гледа предаването - като мен, е видял всичко!", коментира Лиляна Цветкова.

Гръмнаха и социалните групи във фейсбук на българите в Италия. Те настояват за незабавна намеса на българското посолство в Италия и българската държава.