Събирана на средства за затрудненото семейство на внезапно починал българин бе организирано в GoFundMe. 

"Стоян Цветков беше баща, син и брат. Той беше пълен с любов, щастие и би ти дал ризата от гърба си. На 3 юни 2023 г. Стоян неочаквано почина в съня си. Той оставя две малки деца и жена си. 

Те живеят в България с ограничени финансови възможности. Молим за вашите дарения, за да ги изкарат тежкия период толкова дълго, колкото е възможно. Никое дарение не е твърде малко. Моля, намерете го в сърцата си да помогнете на това младо семейство. Благодаря на всички много" - гласи призивът.

Даренията може да се направят ТУК

”Живота е това, което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето. Лошото е, че всеки живее с мисълта, че няма да умре утре и си прави дългосрочни планове, а сьдбата винаги може да те изненада. И доста хора умират преди да са започнали да живеят, защото си мислят, че има време. Живей за момента, уважавай хората, които са до теб, отделяй време за семейството, възпитавай детето си, не се доверявай на никого на 100%, живей с достойнство, недей да пренебрегваш твоите интереси, не слугувай на хорското мнение, открадни си време и не го пропилявай с "дребни" хора..
Това което никой не може да ти отнеме е твоето достойнство. А това, което остава след нас е гордостта, с която ще говорят децата ни за нас!”

Стоян Цветков