Голям успех постигна чикагският тим на ,,България", който спечели купата на дивизия ,,Ред" в Премиер сокър лигата за футболисти над 30-годишна възраст. Победата на българите над италианците от ,,Интернешънъл" не дойде никак лесно. Още в началните минути на мача вратарят Христо Христов трябваше да се намесва, за да спаси коварен удар. След това обаче българите успяха да овладеят играта и притиснаха противника, като на няколко пъти Андон Ценов, Мирослав Стамболийски и Наско Иванов не успяха да разпечатат противниковата врата. Дори в средата на полувремето гредата помогна на италианския вратар след удар на тарана Цветомир Цветков. Така на почивката резултатът се запази 0:0.

В началото на втората част обаче ,,България" изчака своя момент и след разбъркване в наказателното поле на ,,Интернешънъл" Светозар Гюров-Зарко вкара така нужния гол. До края на срещата италианците не успяха да обърнат резултата, който си остана 1:0 за ,,България". Традиционно организаторите на Премиер сокър лийг окичиха щастливите победители с медали, а капитанът Анатоли Вътев вдигна купата. „Скоро толкова сърцато да играе отборът не съм виждал - призна щастливият капитан Анатоли Вътев. - Всеки игра на 100%. Може да прозвучи нескромно, но да станем първи не е нещо ново за нас. Много се радвам, че спечелихме. Малко остана разочарованието, че лигата не ни даде шанс да станем първи и в първенството. Но да се надяваме, че догодина всичко ще бъде наред и няма да разчитаме на странични фактори, а ще си вземем първото място сами."

„Пожелавам си за следващия сезон да спечелим отново тази купа и ако има по-големи купи, да спечелим и тях - заяви играещият треньор на ФК ,,България" Йордан Ничев. - Много сме щастливи, че спечелихме този труден мач. Можеше и по-изразителен да бъде резултатът, но и така сме доволни. Показахме така прословуто българско мъжество и дух. Благодарение на тях в трудна ситуация се измъкнахме. Горд съм с всички момчета, които взеха участие в мача. Благодаря им на всички. Хвърлиха се здраво от първата до последната минута. Заслужено се поздравяваме като шампиони в края на годината."