Бременна жителка на Австралия призна, че е станала трето лице в отношенията си с женени двойки и прави секс с тях, за да се справя с повишеното си либидо. Историята на австралийката бе публикувана в Daily Mail.

32-годишната Емили Мей от Мелбърн е полиаморна. Това означава, че можеш да си във връзка с повече от един човек и всички те да са наясно с това и да приемат тази идея. Изразът "отворена връзка" се припокрива с идеята за полиаморна връзка, но не точно. Полиаморните връзки се характеризират с абсолютна откровеност: едно лице може да има 3-4-5 гаджета и всички да знаят за останалите.

Емили Мей е изградила кариера върху OnlyFans, публикувайки нецензурно съдържание. Тя твърди, че печели около 300 000 австралийски долара годишно. OnlyFans е платформата, известна с това, че голяма част от съдържанието там е "за възрастни", макар това да не е единствената ѝ насоченост. И все пак основното, което привлича нови потребители към OnlyFans, са именно разголените снимки и интимни клипове, които потребители доброволно качват.

Сексуалното желание на жената се засили по време на втората й бременност, така че тя се обръща към своите последователи, включително семейни двойки, за да правят секс с тях. Моделката разказа, че по време на първата й бременност либидото също се е повишило.

Мей признава, че сега, поради повишеното привличане, тя трябва да изпитва оргазъм пет пъти на ден, докато преди бяха достатъчни три пъти седмично. Тя сподели, че след раждането на първото й дете либидото й е намаляло, но този път се надява да го запази на същото високо ниво.

По-рано беше съобщено, че жена от Флорида е решила да направи тройка със съпруга си, за да отбележи годишнината от връзката им. Нощта обаче завършила със забременяването на другата жена.