18-годишната Мила Костадинова от Ню Джърси, която цяла година бе в неизвестност, най-сетне бе открита. Но не жива. Детективите от Берген Каунти намериха останките на момичето в предградието на Ню Йорк - Алпайн. Прокуратурата съобщи, че Мила е починала от свръхдоза още на 2 юни 2014 г. в дома на своя приятел Антъни Фрией, който, вместо да се обади в полицията, укрил тялото и го изхвърлил край скалите в парк Палисейдс.

За последно Костадинова е забелязана именно на 2 юни в къщата на Фрией в Крескил, Ню Джърси. Няколко дни преди да изчезне, тя напуснала дома си и се преместила при приятели. Основната следа на властите стана профилът на българката в туитър. В последните си постове тийнейджърката пише, че се чувства „депресирана", а също споменава „Ейми Уайнхаус, цигари и „Орео" с тагове „бездомна" и „нощуване в нечий дом".

19-годишният Антъни Фрией беше арестуван на 17 юни, след като властите откриха останките на Мила. Срещу него са повдигнати обвинения, че не е съобщил за смъртта й, че е укривал доказателства и е осквернил останките й. Младежът обаче пледира невинен. Съдът определи гаранция от $50,000, но Фрией не успя да я плати и засега остава в затвора на Берген Каунти.

Фрией скрил от майка си, че Мила ще пренощува при него. Полицията успя да пресъздаде последните мигове на момичето. Двамата отиват до градчето Патерсън да си купят хероин и се прибират. Фрией се събужда малко след 3 часа сутринта и вижда приятелката си Мила да лежи мъртва от свръхдоза хероин. Адвокатът му Албърт Уонш каза, че тогава Фрией, който също е под влиянието на наркотици, изпаднал в паника. Вместо да се обади в полицията, той укрил тялото и няколко часа по-късно го изхвърлил в парка.

Още същия ден семейството на Мила съобщи в полицията, че е изчезнала. В продължение на година роднините й се надяваха тя да е добре и да се прибере вкъщи. Близките й са съкрушени от новината и поискаха уединение. Във фейсбук братът на Мила - Сава, написа, че вярва в американската правосъдна система и се надява справедливостта да възтържествува.

Междувременно сестрата на обвиняемия Мариса Фрией написа във фейсбук, че съчувства на семейството на Мила и изпраща своите съболезнования, но не приема злонамерените неща, казани по адрес на брат й. Мариса допълни, че брат й не е убиец въпреки ужасното решение, което е взел.