Условия за ползване

Екипът на bg-voice.com ви поздравява, че сте решили да използвате нашият сайт.

Моля прочетете е условия за използването на сайтът bg-voice.com намиращ се на тази страница. Универсалните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и издаделят “BG VOICE Inc.” по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ В bg-voice.com.

Условия за ползване на услугата коментари в сайтовете на “BG VOICE Inc.”. 

1. bg-voice.com е новинарски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статия. Ползването на услугата e достъпна за потребителите на Facebook.

2. Публикувайки коментар в bg-voice.com, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.

3. Авторските права върху коментарите в bg-voice.com принадлежат на техните автори, като в bg-voice.com си запазват правото да използват публикуваните коментари в bg-voice.com за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел.

4. Потребителите на в bg-voice.com и се съгласяват, че в bg-voice.com не носят отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайтовете коментари.

5. bg-voice.com си запазват правото да изтриват коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на латиница.

6. Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия в bg-voice.com си запазват правото да уведомят и окажат пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз.

7. bg-voice.com не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта.

8. Публикуването на коментар в bg-voice.com означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

Авторски права. 

1. Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми и друга информация, генерирани от екипа bg-voice.com са собственост на “BG VOICE Inc.” и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Република България, както и релевантните актове на Европейския съюз (освен ако друго не е изрично указано на съответния сайт за конкретния случай).

2. Разрешава се използване на цели или части от съдържание публикувано в тези уебсайтове в обема и вида, предоставени чрез RSS канал на съответния раздел на уебсайта, за персонална, нетърговска употреба при условие, че това не причинява вреди за bg-voice.com и, при ясно текстово обозначаване на името на съответния сайт и посочване на линк към него.

3. Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. подобни или свързани действия на част или цялото съдържание на уебсайта bg-voice.com различно от посоченото по-горе, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на “BG VOICE Inc.” за съответния вид използване. Всяко лице, което не съобразява своето поведение с посочените по-горе изисквания, носи гражданскоправна, административна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Публикуване на съдържание

1. Когато ни изпращате текст, снимки, видео или други графични и/или мултимедйини материали, Вие правите това в съответствие с условията за ползване на сайтовете на “BG VOICE Inc.”.

2. Това означава, че вие се съгласявате, че Вие сте създали текстовите, графичните и/или мултимедийни материали или, че Вие имате разрешение от или сте оторизиран от собственика на материала да ни го изпратите. Изпращайки материала ни предоставяте не ексклузивен безплатен лиценз да публикуваме, препубликуваме или използваме по друг начин текстовите, графичните и/или мултимедийни материали във всякъкъв формат, включително и без ограничение в принт и електорнен формат.

3. Избрани текстове, фотографии, графични материали, мултимедийни, видео материали ще бъдат публикувани по усмотрение на редакторите и Вие няма да получите възнаграждение дори и ако  материалите ви бъдат публикувани, освен ако имате изрична писмена уговорка с “BG VOICE Inc.” за това.

4. Ние можем да променяме текстовите, графичните и/или мултимедийни материали, както смятаме за подходящо да се появяват в сайтовете “BG VOICE Inc.”, като можем да премахваме тези материали от сайтовете.

5. Вашето име ще бъде публикувано заедно с Вашите текстови, графични, мултимедйини, и/или видео материали, но ние може да променяме или изтриваме коментари, които Вие представяте заедно със самите материали.

6. Може да виждате рекламни материали, публикувани от трети страни в сайтовете на “BG VOICE Inc.”. Индивидуалните рекламодатели са единствено отговорни за съдържанието на рекламите материали, които публикуват в сайтовете на “BG VOICE Inc.”, включително гарантирането, че те отговарят на съответното законодателство. Ние не носим отговорност за съдържанието на рекламните материали, включително и без ограничение, всяка грешка, пропуск или неточност в тях.