Транссексуален заподозрян за убийство прегази два пъти мъж със своя Dodge Challenger в предградие на Хюстън. След това целуна и намушка с нож безжизненото му тяло.

Източници от правоохранителните органи, близки до случая, заявиха, че кадрите от охранителните камери, които са запечатали убийството, са едни от най-ужасяващите, които са виждали в кариерата си. 

Инцидентът е станал на улица Woodridge Square Drive на 3 май посред бял ден. 20-годишната Карон Фишър е забелязана да се хвърля към 64-годишния Стивън Андерсън, докато той е отивал да си вземе пощата.

Удрарен веднъж и прегазен отново, когато Фишър се връща назад, Андерсън е видян да се оглежда невярващо секунди преди да бъде ударен. 

Докато съседите се тълпят наоколо, се вижда как Фишър се връща на мястото на инцидента с нож, обръща жертвата и я намушква няколко пъти. Секунди преди това тя намира време да го разкрачи и целуне, като накрая побягва. Тя вече е задържана, съобщават от полицията.

Разследващите запазват мълчание по въпроса дали заподозряната в убийство е познавала Фишър, но разкриват в изявление, че е задържана. В съдебните документи тя е идентифицирана като мъж, но в изявлението на полицията от понеделник е описана и като жена.

Повдигнати са обвинения срещу заподозрян, арестуван за фаталното намушкване с нож на мъж в блок 7000 на Уудридж Скуеър Драйв около 19:50 ч. миналия петък (3 май) - се казва в него.

„Заподозреният, Карон Фишър, на 20 години, е обвинен в убийство в 185-ия щатски окръжен съд“.

В изявлението се посочва, че Андерсън не е починал от нито един от ударите, а е бил убит в резултат на деветте рани от нож. 

На видеото, заснето от охранителната камера на съсед, също се вижда, че тя носи или само бельо, или бански костюм, докато бавно се връща към участъка от улицата, където Андерсън се гърчи на земята.

Докато това се случва, съседите, които се притекли на помощ на Андерсън, гледат с ужас, след като поднасят възглавница на страдащата жертва и се обаждат на 911.  

Сержант Н. Лазо от отдел „Убийства“ и детектив М. Провидънс от полицейското управление в Хюстън добавят, че служителите са се отзовали на повикването „за помощ за лице, което не е спряло и не е оказало помощ на друго лице пред жилището“ на Андерсън.

Служителите открили жертвата в безпомощно състояние на алеята, с множество прободни рани, оставени от Фишър.

Той е бил обявен за починал на място, пишат служителите - като добавят как свидетели са им предоставили информация за местонахождението на заподозрения на близко място.