Ще разберем”. Така лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов отговори на въпрос дали наистина има намерение да бъде депутат.

В интервю за BG VOICE той обясни какви са му намеренията така: 

Понеже сме в условията на демокрация, това не зависи от това какво ще кажеш ти, или какво ще кажа аз, а какво ще кажат хората. А какво ще направя аз, както се казва в Педя човек, лакът брада (българско детско предаване в рубриката “Лека нощ деца”, бел. ред.) – ще разберем в следващата приказка.”

"Аз съм известен от много години и само като човек, който е известен, в продължение на толкова много години аз срещнах толкова много лъжи за мен, че се изумих защо се поучава така," коментира още тв водещият по повод медийни заглавия.

Осъдих жълтите медии и с парите построих помощни жилища за нуждаещи се, обясни той. 

Аз съдя Кирил Петков за това, което той каза. И няма абсолютно никакви доказателства за това, което говорят. Да кажем, че Слави Трифонов има нещо с Капитан Андреево. В моята декларация не пише нищо за Капитан Андреево, каза още той.

По думите му има разследващи органи, които могат да разследват и да проверят дали той има незаконни пари. И те ме разследват, и знаят, и могат да видят всичко, обясни той.