Американската певица Александра Стар намери изтънчен начин да отмъсти на бившия си любовник, който и е изневерил.

Стар заедно с групата и

Певицата се съгласила, но когато излязла на сцената, разбрала, че младоженецът е бившият и партньор.Тя имала връзка с него в продължение на пет години, а впоследствие разбрала, че той и изневерявал. В резултат на това мъжът отишъл при друга и сега се женил за нея.

Първоначално певицата била объркана

и е започнала да пее трогателни любовни песни, а след това преминала към композиции за изневярята и предателството. Тя призна, че и е било приятно да види шокираното лице на младоженеца и разстроената му булка. Влюбените е трябвало да изпълнят първия си сватбен танц, но появата на Стар на сцената променило тези планове.Певицата сподели тази история с последователите си в TikTok. Много коментатори не повярваха в истинността на случилото се и заподозряха Стар в измама в името на PR.
@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound - alexandrastarr
На видето се вижда как двойката танцува на песента „All of Me“, която бавно се сменя в „Before He Cheats“. Втората част от видеото е събрала над 2 милиона гледания. След като свършва с песента, Стар плиска вода в лицето на бившия си, бута го и си тръгва.