Тежък инцидент сполетя обичана световна звезда, докато обикаля на турне.

Камион е помлял един от автобусите на известната Шаная Туейн, докато е пътувала за участие от обиколката си на Канада с турнето „Shania Twain – Queen Of Me“, пише The Post.

От силния удар и двете машини са се преобърнали, като в автобуса за заклещени 13 от членовете на екипа на певицата.

Дуейн Стоун, началник на пожарната за град Гренфел, казва пред Global News , че екипите са били извикани при катастрофата малко след 7:00 часа сутринта в сряда и е трябвало да счупят прозорците, за да освободят 13 души, блокирани в автобуса.

Ранените в мелето са откарани веднага в болница.

„Изключително сме благодарни на екипите на службите за спешна помощ за тяхната бърза реакция и постоянна подкрепа“, казват мениджърите на Шаная.

„Молим за търпение, докато се погрижим за семействата на пострадалите, както и за останалите членове на екипа“, допълват в изявлението си организаторите.

Потвърдено е, че изпълнителката на "Man, I Feel Like a Woman", която е от Онтарио, не е била в автобуса по време на инцидента.

Турнето „Queen of Me“, което промотира първия й едноименен албум от шест години насам, е планирано се проведе в Саскатун в четвъртък, но след тежкия инцидент не е ясно дали шоуто ще продължи.