След 12-годишно прекъсване трикратният световен и трикратен европейски шампион при аматьорите Серафим Тодоров се завърна с победа на профиринга. 46-годишният ветеран победи в Перник 28-годишния Александър Чукалейски с 2-1 съдийски гласа, пише „Меридиан мач".

Така Тодоров, който е последният човек на планетата, сразил Флойд Мейуедър, вече има 6 победи и 1 загуба като професионалист. Чукалейски пък е с баланс от 1 успех и 6 поражения. Двубоят, който бе в 4 рунда от по 3 минути, ще бъде вписан в официалната статистика. По този начин Тодоров направи успешен рестарт на кариерата си, а големият му стимул е мач именно с Мейуедър. Двубоят бе много оспорван, но все пак в последния рунд Сарафа можеше да достигне и нокаут.

Тодоров избяга от удар на противника с един от неговите маркови ескиважи и на свой ред вкара страхотен ъперкът в лицето на Човалийски. Вместо да продължи атаките обаче, Сарафа спря и пожали съперника си. "Мачът беше труден, той е корав противник. Радвам се, че победих. Намирам се в добра форма, а се надявам тя да стане още по-добра", заяви Сарафа след двубоя.