Association of Bulgarian Professionals NFP (Асоциация на българските професионалисти) получи тази година рекордните 21 кандидатури за нейни стипендии, съобщи организацията във "Фейсбук". ABP отличи шестима от студентите на 4-та годишна церемония по награждаване на стипендии & Networking събитие.

ABP е организация, която, както сама пише на сайта си, има задача да "насърчава жизнена общност от български професионалисти, като създава динамична платформа, посветена на работата в мрежа, наставничеството и ангажираността към общността".

"Миналата седмица Асоциацията на българските професионалисти беше домакин на 4-та годишна церемония по награждаване на стипендии & Networking събитие, което беше зрелищно! 
С радост обявихме, че тази година получихме рекордни 21 кандидатури за стипендии на АБП и за първи път отличихме шестима забележителни студенти:

- Андреа Кехайова;
- Jessica Kovacheva;
- Lia Tondeva;
- Стефани Филчева;
- Ванеса Павлов;
- Simona Mihaylova.

Тяхната отдаденост и упорит труд блестят като истинско вдъхновение за всички нас. 

Сърдечни благодарности на Consulate General of Bulgaria in Chicago и консула г-н @BoykoHadjiyski за безценната подкрепа. 🇧🇬 Специален поздрав за борда на директорите на Малко българско училище / Little Bulgarian School нашите уважаеми спонсори Dracheva Law LLC , Сдружение Българка Чикаго  и всички, които дариха - вашата щедрост подхранва нашата мисия!

Благодарим на Magura Cultural Center , че ни гостувахте и Toni Peneva от "Кажи сирене" за възхитителните кулинарни лакомства. Всеки от вас помогна снощи да бъде запомнящо се.

Тези блестящи млади умове са доказателство, че бъдещето на България е светло и в способни ръце. Вярваме, че образованието е ключът към успеха и ви каним да се присъедините към нас в подкрепа на следващото поколение лидери" - писаха от ABP.