Първото българско пълнометражно музикално видео, изградено изцяло с AI технологии и анимации, е вече факт. Клипът е към новата песен на иноваторите в клубната музика - DEEP ZONE Project. “Нещо по-така“ – това е заглавието на проекта, който отбелязва своята аудио и видео премиера на 11 април. 

Вярно на стилистиката на групата, парчето е енергично техно, което се отличава с оригинални български фолклорни мотиви и отпявания на етно певиците Бисера и Лидия, гост-изпълнителки в проекта. Закачливото заглавие на песента е поздрав към всички фенове на DEEP ZONE Project, които през годините по време на техни концерти са си пожелавали "нещо по-така". 

Заедно с аудиото на „Нещо по-така“, излиза и официалният клип, реализиран от Радостин Събев (Шошо) и Sky Brothers. Футуристичното видео, създадено с помощта на изкуствен интелект, е поглед към бъдещето, комбиниран с традиционни български елементи като носии, шевици и накити.

Групата загатна за новия си проект по време на церемонията на наградите ИКАР, където беше отличена със специалния приз за съвременна музика. Броени дни по-късно DEEP ZONE Project бяха номинирани за пореден път и в категория „БГ ГРУПА“ на тазгодишните музикални награди.