Еротичният модел Риан Съгдън се оказа обект на най-различни задявки, включително „отвратителни“ послания от фенове и мераклии в нейния Instgram профил, който има 425 000 последователи.

34-годишната Риан даже разкри, че са й пращали и неприлични снимки.

Красавицата наскоро сподели, че дори е получила предложение от богат и женен мераклия да преспи с него срещу заплащане от 200 000 британски лири. Тя, разбира се, няма намерение да му обърне внимание.

[caption id="attachment_370821" align="aligncenter" width="579"] Сн: Instagram[/caption]

Риан публикува ядосано обръщение към всички фенове с мръсни помисли, като ги призовава да се „отдръпнат“.

[caption id="attachment_370822" align="aligncenter" width="581"] Сн: Instagram[/caption] “Има някои откровени боклуци в моята поща тази седмица... Събудих се с предложение за 200 000 лири за една нощ с женен бизнесмен... И още една оферта - да направя двойка с нечия съпруга и де ни филмират. Зарежете това, а? Тук не ви е магазин за чукане!“ - писа Съгдън. [caption id="attachment_370823" align="aligncenter" width="611"] Сн: Instagram[/caption]

Предложението става още по-неприлично, защото е известно, че Риан Съгдън е женена и с нейния съпруг Оливър Мелър работят за бебе.

[caption id="attachment_370824" align="aligncenter" width="638"] Сн: Instagram[/caption]

Двойката има репродуктивни проблеми и търси помощта на лекарите. Наскоро Риан премина през неуспешна ин витро процедура и това е натъжило и двамата съпрузи.

Тя казва, че безплодието е трудно да се приеме и човек тежко преживява неуспехите, но и че мъжете и жените не би трябвало да се срамуват от това.