Мъж напада и обира жени в София. За това сигнализират жители на кв. "Лагера". Оказа се, че той е познат на хората от квартала и на полицията, тъй като преди година е задържан отново за кражби, предаде Би Ти Ви. 

Само за седмица и половина мъжът е извършил 4 грабежа, има и 1 опит за кражба. 

"Излизах от вкъщи и се разминах с него и с едно момиче. То каза, че той ѝ е откраднал нещата и аз тръгнах след тях. Тичайки през улицата, събрахме повече хора. Когато се изморих, видях, че той ще се пресрещне с други момчета и момиче. Те веднага тръгнаха след него и успяха да вземат нещата на момичето", каза свидетелка на инцидента - Благовеста Георгиева.

Това не спира мъжа, който веднага се насочва към втората си жертва - отново жена, която събаря на земята и ограбва. Още 15 човека тръгват след него, но той успява да избяга. Двама мъже, жители на квартала, продължават да обхождат гората в продължение на 3 часа, но от него няма и следа. В гората има 2 бомбоубежища, които също са претърсени. В гонката се включва жандармерия, има близо 30 въоръжени полицаи, които го търсят заедно с хора от квартала.

Мъжът е освидетелстван като невменяем и е наркозависим. Спи по входовете. Облечен е с черно яке и панталон, изцапани с кал.