Дрогиран с кокаин е бил заловен да кара в София Светослав Петков - Лъвицата. Той е сочен за най-добрия автокрадец в страната, пише "24 часа".

Петков бил спрян вчера от патрул на столичното Второ РУ. Полевият му тест реагирал на кокаин. Петков отказал да даде кръвна проба. 

Лъвицата е многократно задържан за кражби на коли. Той обаче е с чисто досие. Досега не е стоял в ареста за повече от 72 часа. Срещу него се водят няколко дела. Повечето са за вещно укривателство, но има и такова за банда за кражби на коли. Всички са висящи.

Светослав Петков – Лъвицата беше разследван и по мегаделото „Наглите“. Бандата се занимаваше с отвличания на богати и влиятелни хора и искаше милиони откуп. Според оперативни данни, които обаче не стигат, за да се заведе дело срещу Петков, той е бил един от хората, които са набавяли коли на групата. С автомобилите те са отвличали жертвите си.

В криминалните сводки от 2004 година името на Петков се замесва и с това на Данчо Релето, след като крадат колата на адвокат Тодор Батков, тогава президент на ФК “Левски”. Преди полицията ги намира т.нар. Банда на чуковете, в която има членове на агитката на отбора. Историята мълчи как са наказани от биячите, но отново се разминават със закона.