Популярната актриса от филмите за възрастни Кагни Лин Картър е починала на 36-годишна възраст. По информация на медии в САЩ тя сама е посегнала на живота си.

Според сайта TMZ Картър е сложила край на живота си в дома си в Парма, щата Охайо, миналия четвъртък.

Близки до актрисата споделиха, че в последните години тя е имала ментални проблеми, които в крайна сметка надделели над желанието ѝ за живот.

В края на миналата година порнозвездата Софи Андерсън почина на 36 години само две седмици след смъртта на нейния приятел футболистът Оливър Спединг. Майката на четири деца, която работи като актриса във филми за възрастни от 2017 г., си отиде от сепсис, причинен от имплантите в гърдите.

Тя се запознава с бившия играч на Кристъл Палас Спединг, докато работи на снимачната площадка на порно филм. През март миналата година актрисата беше оставена да се бори за живота си, след като един от левите ѝ гръдни импланти се спука, пишат от novini.bg.

Андерсън стана известно име, след видеоклип с актрисата Ребека Мор – който нарекоха „C**k Destroyers“ – стана изключително популярен през 2018 г. Сред другите видеоклипове, в които Андерсън участва, бяха „Fake Taxi“ и „House of Taboo“. 

Бившият футболист, превърнал се в порноактьор Спединг, който играеше за ФК Кройдън и бе възхваляван от мениджъра на отбора Лиъм Джайлс като „войн на терена“, също мистериозно почина в края на годината. 

През август 2022 г. се появи ужасяващо видео на Андерсън, в което тя изстисква гной от гърдите си, след като процедурата по имплантирането ѝ се обърка.

Тя каза, че инфекция е причината имплантът в лявѝта и гърда да се спука, принуждавайки я да потърси реконструктивна операция. Тази процедура я оставя с деформирана и подута гърда без зърно.

Отчаяна да поправи гърдите си, Андерсън помоли феновете си за помощ, създавайки страница в GoFundMe, за да получи пари за реконструктивна хирургия, която събра близо 11 500 паунда. В крайна сметка тя реши да отиде в Белгия за коригираща процедура, но остана в болница, борейки се със сепсис, оказал се фатален.