Четирима души са пострадали при сбиване в софийското село Априлово, община Горна Малина, съобщават от ОДМВР-София. На 19 февруари в РУ-Елин Пелин постъпил сигнал за сбиване във въпросното село. Изпратените на адреса служители на реда установили мъж и неговата майка, които заявили, че двама техни познати от Априлово са им нанесли побой в дома им.

Двамата са транспортирани за преглед, при който е установено, че мъжът е със счупен зъб, а жената с разкъсна рана на главата. Мъжът и жената са освободени за домашно лечение без опасност за живота.

Те обаче далеч не били единствените пострадали.

В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия полицейските служители установили посочените като извършители мъже в болнично заведение – единият с комоцио и множество разкъсни рани по главата, а другият с четири счупени ребра и пневмоторакс. Пред полицаите двамата заявили, че побоят им е нанесен от майката и сина. На местопроизшествието е извършен оглед. Събрани са данни и за други лица, съпричастни към нанесения побой. Изясняването на всички факти и обстоятелства по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.