Създателка на съдържание на OnlyFans разкри как е натрупала състояние, снимайки странни, "несекси" желания.

Събличането пред камерата и създаването на съдържание с рейтинг Х е съчетано с риск роднина да попадне на профила ни, пише LADBible.

Жена обаче е открила как може да печели само за извършване на ежедневни домакински задължения и някои други малко по-странни, но не открито сексуални дейности?

Момичето, известно в платформата като Bambi Love разказва за дейностите, които снима и й носят доходи.

Веднъж тя е получила 60 паунда за три минутно видео, на което си мие зъбите, като "предполага, че видеото е за някой, който има фетиш към паста за зъби".

Бамби разкрива също, че й е платено, за да се снима как ходи по филийки хляб. "Той каза, че харесва отпечатъка на крака", отбелязва тя.

30-годишната жена е получила искания за дейности като измиване и просто игнориране на камерата - някои я молят да носи прислужнически костюм, а други нямат нищо против да е "напълно облечена".

Откакто за първи път се присъединява към OnlyFans, Бамби изчислява, че е спечелила около £ 17,000 ($ 20,700), което й е помогнало да спести за депозит на къща.

Тя обяснява как е започнало всичко: "Бях отегчена по време на локдауна и реших, че това ще бъде добър начин да печеля допълнителни пари".

Въпреки това, Бамби има своите граници, когато става въпрос за лични желания.

Тя обяснява: "Тегля чертата на някои неща, защото те просто са твърде странни.

"Един абонат ме помоли да им изпратя изрезки от косата и ноктите на пръстите в замяна на много пари, но аз казах не.

"Друг човек ме помоли да се боядисам в синьо, да се облека като боровинка и да танцувам наоколо за него, което ми се стори много странно.