След огромния успех на концерта-спектакъл "Завинаги" в Зала 1 на НДК миналата есен, почитателите на Йорданка Христова ще имат възможността да чуят на живо отново златните й хитове като „Изповед“ („Ще продължавам да пея"), "Пред есен", "Тежък характер". Йорданка Христова ще изпълни и нови песни - "Обич разпиляна", "Ще те срещна ли“ на 12 август в Античния театър в гр. Пловдив.

Спектакълът "Завинаги" ще срещне публиката с голямата певица, която от години не е имала самостоятелен концерт в града под тепетата. Концертът е своеобразна музикална и лична равносметка на Йорданка Христова, която през септември миналата година отпразнува 80-ия си рожден ден и забележителните 60 години на сцена.

„Чувствам се в страхотна форма за среща с моята публика и нямам търпение да представя в Пловдив, както големите си хитове, така и най-новите си песни“, споделя Христова.

Билетите са вече в продажба от 30 до 80 лева тук: 

https://www.eventim.bg/bg/bileti/yordanka-hristova-zavinagi-plovdiv-ancient-theatre-639681/event.html

https://grabo.bg/iordanka-hristova-08mn8

На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти. Тази юбилейна година поставя началото на нейното прощално турне по цял свят.

Преди изявата си в Пловдив обаче грандамата на българската поп музика Йорданка Христова ще е специален гост на третия Парад на България в Чикаго по случай 24 май. Там тя ще бъде специален гост.

Парадът е поредният акт на безпрецедентно обединение на българската общност и събира на едно място всички български училища, фолклорни и танцови състави, културни организации. Тази година той ще се проведе на 19 май, неделя, на традиционното място в предградието "Елк Гроув Вилидж".