Мъж е с множество травми, след като бе пребит от група младежи в Горна Оряховица.

Иннцидентът е станал на беседка. Те са се събрали и са вдигали шум. Живущият наблизо Калин им е направил забележка, след което те са го нападнали. Потърпевшият ги определя като "група аборигени".  

"На 20 октомври вечерта прескочих оградата и помолих: "Пичове, почти 12 часа е, малко по-тихо", те ми казаха окей. Тръгнах да се прибирам и след това нищо не помня. Събудих се в линейката. Имам травми по главата, разкъсана буза, от която езика ми излизаше. Шиха ме", разказа потърпевшият пред NOVA.

"Когато излязох видях, че съпругът ми е целия в кръв, ритаха го по главата", допълва съпругата на пострадалия. "Добре че минаха съседи. Те се намесиха, но и те пострадаха. Бяха група от 7-8 човека, които се разбягаха. Съпругът ми беше в безсъзнание поне 10 минути. Подадохме сигнал на 23 октомври. Полицията обеща да ги открие, предадохме им и видеозапис.

"След разпита в полицията ги видях отпред, не бяха задържани. Не съм ги виждал. С тях имаше възрастен човек, който ми каза - ядеш и пеш с тях, а после какво правиш", допълни той.

Потърпевшите са недоволни, защото от половин месец няма реакция от прокуратурата и полицията. От полицията заявиха за NOVA, че случаят още не е изпратен до прокуратурата, но предстои това да  се случи.