Кристиан Стойнев впечатли Хайди Клум и Мел Би не само с номера си, но и с релефно тяло

Гледай видео тук >>

Aмерика търси талант и вероятно ще го намери сред талантливите българи в тази страна. Трима наши акробати оставиха жури и публика без дъх от опасните и много красиви изпълнения. Кристиан Стойнев и Валентин Димов заедно със съпругата си Борислава са разтърсени от емоции след участието им на голямата сцена, но се вълнуват още по-силно от номерата, които са подготвили за следващия кръг от реалити шоуто на NBC.

 22-годишният Кристиан Стойнев накара Хайди Клум да онемее, след като балансира цялото си тяло само на пръста си, и то в бутилка. „Цялата публика стана и четиримата съдии също станаха. Беше много хубаво! Все едно съм направил нещо голямо" - споделя вълнението си Кристиан в ексклузивно интервю за BiT Новините. Участието му в „Америка търси талант" е най-голямото постижение в кариерата му.

„Удари ме в сърцето!

Не го очаквах наистина!" - допълва младият акробат.

Кристиан е пето поколение акробат и циркът е неговият дом. Той е роден през 1991 година в Сарасота, Флорида, известен като Града на цирка. Баща му Иван Стойнев е български цирков акробат, напуснал страната, когато бил едва на 13 г., за да участва в представленията на различни трупи. Майка му Марица Атейди - изпълнителка на акробатични номера във въздуха, е от известната фамилия Атейди, която държи най-стария, най-големия и най-посещавания цирк в Мексико.

Кристиян направил дебюта си на манежа, когато е едва на 6 г. Той взема участие във формата с мисията да накара зрителите да заобичат цирка. „Хората чуват думата цирк и си мислят, че е мръсно или че е карнавал. Искам поне да махна имиджа, който има тази дума, защото циркът ме направи този, който съм."

 Журито със сигурност стана почитател на цирка. "Ти си уникален! Ти си оригинален! Ти имаш всичко!" - възкликнаХауи Мандел след участието на Кристиан, а Хайди Клум и Мелани Браун си изплакнаха очите, след като нашенецът си съблече сакото, под което нямаше нищо.

Кристиан не е единственият българин, оставил без думи жури и публика в този сезон на риалитито. Акробатите Валентин Динов и съпругата му Борислава Ванева също изумиха с талант. „Номерът, който сега показахме, беше идея отпреди пет години, но за първи път го показваме пред хора, и то в най-голямото телевизионно шоу в света „Америка търси талант" - сподели Валентин. Номерът, в който Валентин държи съпругата си на челото, а тя се върти във въздуха, беше толкова опасен, че Хауи Мандел го попита шеговито: „Предполагам

всички се чудят - това ли е първата ти съпруга?  

Семейството се засмя, но Борислава беше категорична: „Първата и последната."

За тях участието носи силна емоция и гордост. „Мисълта, че над 10 милиона са ни гледали по националната телевизия NBC, ни прави щастливи. Гордеем, че сме българи и че продължаваме да участваме в шоуто" - каза в ексклузивното ни интервю Валентин.

 През юли ще стане ясно дали българските участици преминават втория кръг от кастинга, за който те вече са готови с номерата си.

„До края сме готови, имаме всичко, което ни трябва, за да победим. Ще покажем неща, които не са виждани досега. Уникални неща", допълва Валентин. „От конкуренция изобщо не се плаша. Бил съм дълги години състезател по вдигане на тежести. Имам дълги години опит в цирка. Готови сме да покажем много хубави и много силни неща. "