Джино Бианкалана бере душа в чикагска болница след зверска катастрофа с мотора си. Победителят от „ВИП брадър" е в изключително тежко състояние вече цяла седмица.

Бианкалана е претърпял множество операции и било цяло чудо, че въобще е оцелял. „Джино е много изтощен, болките му са много силни. Има сериозна контузия на единия крак. Има фрактури, множество счупвания. Наложи се да му вземат кожа от бедрото, за да я сложат в долната част на крака. Сложиха му и пирони. Цяло чудо е, че Господ го е спасил и все пак е жив", разказа пред „Всеки ден" пиарката на брадъра.

Риалити звездата трябвало да участва в жива връзка в предаването „На кафе" на Нова тв, за да разкаже за случилото се, но поради жестоките си болки се е наложило да го упоят за пореден път, разкри водещата Гала.

Заради катастрофата през изминалата седмица Бианкалана е бил подложен на три тежки операции. Те обаче не са били достатъчни и са предвидени още няколко, като все още не се знае ще успеят ли лекарите да го вдигнат на крака.

Катастрофата е станала през миналия уикенд, когато риалити звездата решил да направи една от редовните си разходки с мотор. „Вечерта преди въпросната случка се чухме и много се смяхме. На следващия ден получих снимка от него как лежи в болницата с много жици, които излизаха от тялото му. Гледката беше страшна", разказва още пиарката му.

„Карал е мотора си. Една дама е направила неразрешен обратен завой. Той е карал надолу по улицата, тя го е видяла в последния момент и е набила спирачки, но късно. Джино се е блъснал в нея и е изхвърчал от машината", допълва тя.

Брадърът от години е любител на високите скорости. Откакто избяга от родината, той постоянно се хвалеше какви луди пари пръска по автомобили и мотори. Последната му глезотия беше бентлито на световноизвестния американски ъндърграунд рапър The Game. Тази страст към скоростите обаче може да му струва живота.

Това не е първият случай, в който Бианкалана е на косъм от смъртта. Преди години след жесток побой в дискотека в САЩ риалити героят пак е бил изправен пред предизвикателството да се бори за живота си. Челюстта му е била счупена от двете страни. В главата си имал метални пластини, а носът му бил възстановен след три тежки операции.

„Какъв е този късмет и каква е тая съдба - не можем да проумеем. Уж добро момче, а нещастие след нещастие му се трупат на главата. Вече подозираме, че са го урочасали. Много му завиждат тук, в България. Може магия да са му направили", споделиха пред „Всеки ден" близки до Джино.