Певицата Дженифър Лопес и актьорът Бен Афлек бяха снимани поотделно на завършването на началното училище на 12-годишния син на Афлек, Самюел, с бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Афлек беше придружен от майка си, докато Лопес пристигна сама, като и двамата носеха брачните си халки. Гарнър, която има три общи деца с Афлек, също присъстваше и се присъедини към семейството за обяд след това в ресторант Baltaire в Брентууд.

Това излизане се случва на фона на продължаващите слухове за проблеми в отношенията между Лопес и Афлек. Неотдавна те обявиха за продан дома си в Южна Калифорния на стойност 60 милиона долара само 13 месеца след закупуването му. Съобщава се, че Лопес е търсила къща сама.

Въпреки спекулациите двойката демонстрира публична подкрепа един за друг, като посещава семейни събития заедно. Неотдавна те присъстваха заедно на тържеството по случай дипломирането на най-голямото дете на Афлек, Вайълет. Източници обаче посочват, че Лопес и Афлек живеят отделно, въпреки че поддържат публични изяви.