Певицата Сибила Серафимова е била зверски пребита от бившия си приятел. Самата тя разказа пред "България Днес" за ужаса, който я е сполетял.

"Мои приятели бяха организирали среща с бившия ми приятел. Когато си тръгнах от нея, той ме настигна на улицата, изби ми телефона. Аз побягнах. Виках за помощ, но никой не ми помогна в центъра на София. Той ми удари шамар и аз буквално отлетях. После съм била и влачена", разказва певицата.

"В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо", споделя тя във "Фейсбук".

Сибила Серафимова е солистка на ню уейв бандата "Виолетов генерал", нашумяла още в края на 90-те. Нейният създател Емил Вълев, пръв алармира във "Фейсбук" за жестокия побой, нанесен наскоро на солистката.

"С много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че в понеделник Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в "Пирогов", където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми. Всичко това е изключително опасно за здравето и като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на "Виолетов генерал" и не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия като цяло. Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям, дано да се възстанови максимално бързо и стане отново онази Сибила, която познаваме", пише Вълев във "Фейсбук"-профила си.