Таблоидът In Touch съобщава, че 60-годишният Брад Пит и любовницата му - 34-годишната Инес де Рамон, мислят за бебе. Източник споделил пред репортери, че актьорът иска отново да се почувства баща, след като децата му и тези на Анджелина Джоли се отвърнаха от него заради развода му с майка им.

"Връзката на Брад и Инес стана наистина сериозна: тя се премести при него и обсъждат да имат бебе. За някои това може да е шок, но близките им няма да се изненадат, ако тя вече е бременна", каза вътрешният източник.

"Инес е на точната възраст, биологичният ѝ часовник тиктака. Брад е в по-добра форма от повечето мъже на неговата възраст. Те са отдадени един на друг и истински влюбени, като прекарват цялото си време заедно. Инес се чувства като у дома си в уединеното френско имение на Брад Château Miraval имението, за което Пит и Джоли се бориха в съда особено ожесточено", допълва вътрешният източник.

Разбира се, няма официално потвърждение на тази информация, но клюките по тази тема вече бяха подхванати от много медии.

Сега влюбените живеят в две държави: във Франция и в Съединените щати. В същото време двойката не бърза със сватбата. Романсът с дизайнерката на бижута Инес де Рамон е първата сериозна връзка на Брад Пит, откакто се разведе с Анджелина Джоли през 2019 г. От известно време двойката не се крие от папараците и те редовно ги засичат на срещи. Наскоро Брад организира парти в чест на 60-ия си рожден ден, а Инес, разбира се, беше сред гостите. Двойката обаче реши да не бърза със сватбата: както казват техни приятели - те искат да запазят връзката си "забавна, необвързваща и вълнуваща" възможно най-дълго.