Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че правят акция в различни фирми, само една беше свързана с мен. Не си спомням коя е, стотици фирми са минали през мен. На ул. "Дунав" не знам какво правят, не знам какво правят и по другите офиси, но това е точно като 2020. Нямам офиси никъде вече, всичко разрушиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа репресия.

"Нищо не намериха, още 2020 г. иззеха всичко, няма какво да намерят. Казаха, че търсят документи за фирми, с които нямам нищо общо", каза Васил Божков, в чиито офиси полицията прави акция.

Не сме имали нищо общо с Алексей Петров. Аз съм се върнал тука, за да направя нещо за тази държава, за себе си съм направил всичко, можех и в Дубай да си остана, каза Божков. Трябва да си върнем държавата, нямаме държава, уточни той.

Новият ми политически проект е всички срещи хунтата. В България имаме хунта от двама души - Пеевски и Борисов, прилепени към тях като ПП и други подобни и създадена изкуствена опозиция от “Възраждане”, които са техен аватар, поясни бизнесменът.

Не искам други партии да ме подкрепят, искам личности и народът да ме подкрепя, каза Божков.