За сексуалността си, за тежестта на славата и за децата си изповяда кралят на попфолка Азис в тв ефира.

Почти на 50 съм и работата ми е двойно повече, имам нужда от почивка - да натисна бутона "пауза". Това призна той в интервю за Петя Дикова тази неделя по Би Ти Ви. Паузата ми е нужна за нещата, които не успях да преживея през годините, докато се превръщах в най-разпознаваемия българин по света, обясни звездата на попофолка. Изпуснах много от човешките неща, докато постигах това да стана най-слушаният. Сега искам пауза да ги изживея и пак да се върна, обясни той.

"Живота пропуснах. Всичко, свързано с него - любови, емоции. Той изтече около мен, без да се осъзная, защото имах амбицията да се утвърдя", отвърна певецът на въпроса кое точно е изпуснал и съжалява. А това, което му липсва най-много, е време.

Имам комплекси, признава още звездата. Не се чувствам ОК с мястото, на което съм роден - като ходя по света и кажа откъде съм, хората правят крачка назад. Не ни харесват. Чувствал съм се засрамен, нежелан, неразбран, само защото съм от България - имат ужасна представата за нас, описа Азис.

Трябва да си идиот или да си бил в кома през последните 20 години, за да не си бил свидетел в България на израстването ми. Не исках обаче никой да разбира, че съм добър. Не ги респектирам и всички искат да си говорят с мен, а исках да съм от лошите и да не ме закачат, разказа още Азис. Много го исках, мечтах всички да разберат колко хубаво пея, но е ужасно да си най-известният. Не го искам вече това внимание, наядох му се, откровен бе той.

Затова бил най-добре през пандемията с маска и качулка - представяш ли си, Петя, можех да отида в мол и да си купувам храна на "Витошка", възкликна певецът.

Твърде висока цена платих за успеха, не си струваше, направи равносметката си Азис. Несъизмеримо е това, което аз дадох, а отсреща получих ... аплодисменти. Да, милиони, но нищо повече. Нещата можеха да изглеждат по холивудски начин, ако не беше комплексът и родното място, смята той. "Да, вероятно и наркоман щях да съм", пошегува се Азис. Може би и с други зависимости на звездите - всичките накуп да ми се съберат, но да съм там, по дяволите, пожела си той.

Самотен съм бил и когато пях пред 60 хиляди души, дори не помня как мина. Отворих си чипс и кола, когато се прибрах в хотела, така се наградих. После няма партита като по филмите, в жанра ни го няма това пиене и други неща, които хората си мислят, нямаме търпение да се изкъпем, легнем и умрем. Никой не знае колко сме уморени, обясни певецът.