Жена, обсебена от серийни убийци, се превърна в последовател на своите идоли. Въпросната Шей Гроувс е убила с нож своето гадже в къщата си в Хемпшир, докато той спи, съобщава The Sun. 27-годишната Гроувс e забила няколко пъти острието на ножа, предварително поставен под възглавницатя й, в тялото на своя приятел Франки Фицджералд.

Според полицейския доклад, Фицджералд е намушкан общо 22 пъти. Самата Шей пък се похвалила за убийството на своя приятелка. Тя се обадила по телефона, казвайки "Направих го", докато се превивала от смях.

Гроувс вече е призната за виновна за убийството на Фицджералд, след кратък процес в Кралския съд на Уинчестър.

Тя е държала снимки в рамки на известни серийни убийци, включително Тед Бънди и Мира Хиндли, на стената на спалнята си в дома си в Хавант, Хемпшир. Гроувс е имала и колекция от декоративни кинжали, с изображения на някои от най-известните филмови злодеи като Чъки и клоуна Пениуайз. Прокурорите пък са разкрили по време на процеса, че двамата често се отдавали на садо-мазо игри, използвайки въпросните кинжали. В спалнята е имало и камера, която да записва как двамата правят секс. Убийството е станало на 17 юли миналата година. Впоследствие Гроувс помолила въпросната приятелката Вики Бейтуп да й създаде „фалшиво алиби“. Аутопсията е установила, че Франки е намушкан 17 пъти в предната част на гърдите, два пъти в други области на гърдите и три  пъти във врата.

В своя защита Шей Гроувс е обяснила, че Фитцджерад пръв я е нападнал, като тя се е опитала да се защити.

Присъдата ще бъде обявена на по-късен етап.